top of page

Wil jij onze No Babes community ondersteunen? Ontdek hieronder hoe!

Financiële bijdrage
 

No Babes VZW groeit en bloeit, en we zijn op zoek naar jullie waardevolle steun om ons nog verder te laten groeien! Met een financiële bijdrage van jullie kant kunnen we onze missie versterken en een bredere impact hebben op individuen en gemeenschappen.

Door te investeren in No Babes VZW investeer je niet alleen in ons als organisatie, maar ook in de mensen die we bereiken. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om nieuwe programma's te ontwikkelen, meer mensen te inspireren en een nog inclusievere gemeenschap op te bouwen.

Broei (18 of 33).jpg
Vernissage-Leuven (20).JPG

Wordt een partner
 

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zijn op zoek naar betrokken partners die ons willen ondersteunen op onze missie. Financiële steun is een essentieel ingrediënt om onze doelen te verwezenlijken en impact te maken.

Met een genereuze bijdrage kunnen we niet alleen onze
huidige initiatieven versterken, maar ook nieuwe kansen verkennen en innovatieve projecten lanceren. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een blijvende impact hebben op de gemeenschappen die we bedienen.

Wij hebben
verschillende pakketten uitgewerkt die wij graag aan jullie voorstellen. Interesse? Stuur ons een e-mail and we will be in touch!

Steun een No Babe
 

We staan op het punt om iets bijzonders te realiseren en hebben jullie hulp nodig! We hebben het hartverwarmende verlangen om iemand met aan taboedoorbrekend verhaal die wij enorm inspirerend vinden maar ook beperkte financiële middelen heeft, de ervaring van een No Babes fotoshoot te schenken.
 

Door jullie financiële bijdrage kunnen we niet alleen een glimlach toveren op het gezicht van deze persoon, maar ook een moment van empowerment en verandering in de maatschappij opwekken. Samen kunnen we laten zien dat schoonheid in vele vormen en situaties wordt gevonden, en dat iedereen het verdient om in het licht te staan.
 

Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van deze speciale fotoshoot en het verspreiden van positiviteit. Laten we samen de kracht van gemeenschap laten zien en een onvergetelijk cadeau schenken aan iemand die het echt verdient.

Ontdek onze samenwerkingen

Benieuwd wie reeds met No Babes VZW de krachten heeft gebundeld?

Op zoek naar iets anders?

Stuur ons zeker een bericht voor een koffietje te gaan slurpen! Wij werken heel vaak pakketten op maat uit voor bedrijven, scholen en organisaties. We steken graag onze koppekes samen om tot een uniek concept te komen.

bottom of page