top of page

Welkom op een plek waar jij volledig jezelf kan zijn. Ontdek hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen!

No Babes fotoshoot

Dit is voor de die-hards, de durvers, degene die klaar is om diep te duiken in hun eigen taboedoorbrekend verhaal. We nemen uitgebreid de tijd om kennis te maken én om in te zoomen op hoe we jouw verhaal naar beeld kunnen vertalen. Velen bestempelen deze shoot als iets therapeutisch, omdat het een krachtige impact nalaat.

Print (1 of 1)-30.jpg
Meditatie (7 of 27).JPG

No Babes meditatie

De voordelen van meditatie voor de geestelijke gezondheid zijn onder andere een betere focus en concentratie, een verbeterd zelfbewustzijn en zelfliefde en minder stress en angst. Meditatie heeft ook voordelen voor je lichamelijke gezondheid, omdat het je pijntolerantie kan verbeteren en verslaving kan helpen bestrijden. 

 

No Babes café

Altijd al een plek gezocht waar je je volledige "quirky" zelf kan zijn zonder veroordeeld te worden? Elke maand organiseren we een ontmoetingsavond waar we samen een veilige en ondersteunende ruimte creëren voor onze community. Het delen van ervaringen, het opbouwen van netwerken en het vormen van nieuwe vriendschappen zijn slechts enkele van de vele waardevolle voordelen die op je wachten. Hou onze agenda in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief voor een uitnodiging te ontvangen! 

MARS (28 of 31).jpg
Chelsea (17).jpg

No Babes meldpunt

We streven ernaar een omgeving te creëren waar iedereen zich vertegenwoordigd en welkom voelt. Als onderdeel van deze inzet hebben we een meldpunt opgezet om niet-inclusieve campagnes, incidenten of communicatie te signaleren. Wij gaan deze bedrijven, personen of organisaties vervolgens persoonlijk aanspreken om te kijken wat er is misgelopen en hoe het beter kan. 

No Babes inspiratie

Hier komen krachtige verhalen en verrijkende inzichten samen! Duik in een wereld vol inspirerende talks, diepgaande blogposts en nog veel meer. Ontdek de kracht van authenticiteit, zelfliefde en empowerment terwijl we samen bouwen aan een gemeenschap van sterke individuen die elkaars groei vieren.

Event (8 of 71).jpg
bottom of page