top of page

No Babes shoot

Dit is voor de die-hards, de durvers, degene die klaar is om diep te duiken in hun eigen taboedoorbrekend verhaal. We nemen uitgebreid de tijd om kennis te maken én om in te zoomen op hoe we jouw verhaal naar beeld kunnen vertalen. Velen bestempelen deze shoot als iets therapeutisch, omdat het een krachtige impact nalaat.

Nadien delen we jouw verhaal op alle No Babes kanalen
 om te zorgen dat
jouw stem gehoord wordt. We sluiten af met een video opname na de fotoshoot of een uitnodiging op onze podcast waar we graag nog dieper ingaan op de thematiek die aan bod is gekomen.

Waar: Fotostudio van Morgane (Kortenberg)
Wanneer: Te bespreken
Duur: +- 1u30
Stijl: Geen make-up, neutrale styling, puur
Opbrengst: Gaat integraal naar het organiseren van andere No Babes VZW initiatieven

Budget: €200 excl. BTW + €30 excl. BTW per gekozen foto

Sofie (1 of 16).jpg

FAQ

 

 

Wat dien ik mee te nemen naar de fotoshoot?

Je eigen kleding, liefst zonder drukke patronen of tekst op. Enkele suggesties van wat je kan meenemen: lingerie, bodysuit, kousenbroek, oversized kledij, kledij in leuke stofjes zoals jeans, wol, fluweel, kant, accessoires,... De fotoshoot kan ook artistiek naakt bevatten, maar dat kies je volledig zelf. Daarnaast kom je idealiter volledig naturel, zonder make-up.

 

Wat is het concept van de shoot?

Aangezien No Babes draait rond taboes doorbreken, vertrekken we vanuit jouw taboedoorbrekend verhaal. Met die emotie in het achterhoofd gaan we ook beelden creëren. We laten jouw lichaam spreken. Morgane begeleid jou heel organisch in poses en expressies en samen gaan jullie op ontdekking.

Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan. Wat nu?

Geen zorgen, bijna alle mensen voor Morgane's lens hebben nog nooit een professionele fotoshoot gedaan. Ze begeleidt jou van A tot Z en stel jou op je gemak. Tijdens de shoot toont ze ook altijd de beelden zodat je een zicht hebt op wat er gebeurt, en achteraf komen er ook geen beelden online zonder jouw toestemming.

Bij de foto's staat vaak ook een tekstje over het verhaal van de persoon zelf. Dien ik dit zelf te schrijven?

We laten de persoon altijd zelf hun verhaal uitschrijven, omdat  het belangrijk is dat het authentiek blijft. We kunnen natuurlijk helpen om de tekst te verkorten indien dit nodig is voor social media en te vertalen naar het Engels. Meestal hoe persoonlijker de tekst is, hoe meer het resoneert bij anderen in gelijkaardige situaties.

FAQ

 

 

Wat gebeurt er met de foto's?

Wij posten de foto's op onze social media met jouw zelfgeschreven verhaal bij. We doen dit om awareness te creëren over bepaalde onderwerpen die vaak nog taboe zijn, inspiratie te bieden, te educeren en mensen uit onze community in een gelijkaardige situatie een hart onder de riem te steken.

Wat is het verloop van de fotoshoot?

Wanneer je toekomt op de boerderij in Kortenberg waar de fotostudio zich bevindt, nemen jij en Morgane de tijd om in gesprek te gaan zodat ze een goed zicht krijgt op wie jij bent als persoon en wat jouw verhaal is. Nadien gaan jullie samen outfits uitkiezen en starten jullie nadien met de fotoshoot. Nadien bezorgt Morgane jou een link waar je tussen de onbewerkte foto's jouw favorieten kan uitkiezen. Die zal zij vervolgens professioneel afwerken en nadien bezorgen in hoge kwaliteit. Vervolgens vragen wij jou om nog een samenvattend tekstje te schrijven over jouw verhaal om bij de foto's toe te voegen bij het posten op onze social media kanalen.

Wil jij ook een videogetuigenis maken?

Dat kan zeker! Op het einde van de shoot kunnen wij een video opnemen waar jij een boodschap kan geven aan onze community of jouw verhaal meer kan schetsen.

GETUIGENISSEN

 

 

"De No Babes shoot was één van de eerste shoots die ik mocht beleven. Ik had hier ontzettend veel stress voor. De manier waarop Morgane er in slaagt om een connectie te leggen zowel voor als tijdens de shoot, de aanwezige humor en de laagdrempeligheid hebben ervoor gezorgd dat die zenuwen al snel verdwenen. De onzekerheid vond zijn weg naar buiten en mijn zelfvertrouwen een weg naar binnen! Een ervaring die ik velen kan aanbevelen!"

 

Phora Deschryver 

"My photoshoot was truly empowering and therapeutical, talking to Morgane and her taking my pictures gave me a chance to talk openly about my struggles while being understood. I’m so happy I was able to share my story and to help others that can relate to my struggles. I will never feel alone anymore because the beautiful experience and opportunity No Babes gave me."

Anne Ceulemans

"Mijn fotoshoot met No Babes was levensveranderend. Morgane liet mij comfortabel en mooi voelen. Sinds dan probeer ik nieuwe poses uit en durf ik mijn lichaam tonen, omdat ik nu weet dat het gezien mag worden."

Amber Niang

Financiële strubbelingen?

We're here for you! Schrijf je in op ons sponsorplatform door simpelweg op de onderstaande knop te klikken. Op deze manier geven we enkele mensen per jaar de kans om  in de schijnwerpers te staan bij onze partners, die ons ondersteunen met financiële bijdragen. Zo kunnen zij jouw droom financiëren en tot leven brengen. Indien je bij de uitverkorenen hoort, hoor je van ons!

Tseu (1 of 1)-8.jpg
bottom of page