top of page

SAMENWERKINGEN

Diversiteit is de realiteit die je ziet als je door de straten wandelt, iets waar we allemaal deel van uitmaken. Inclusiviteit is een houding en actieve manier van omgang met deze diversiteit. Een inclusieve houding vereist voortdurende reflectie en actie tot wijzigingen. 

Kunst is een laagdrempelige manier om mensen te laten kennismaken met allerlei thematieken. Als we één ding weten, is dat de No Babes evenementen impact nalaten. Ben jij op zoek naar een originele samenwerking? Wij bieden dit op maat aan voor bedrijven en organisaties die klaar zijn om een volgende stap te zetten.

Saamo (1 of 1)-3.jpg

ART UNITED x NO BABES


Wat hebben we gedaan? Een expositie georganiseerd op de festivalweides van Fire Is Gold en Ampere Open Air in de zomer van 2021. Daarnaast was er ook een No Babes Crew live op de weide om dieper in te gaan op taboedoorbrekende thema's om zo het gesprek aan te gaan met de festivalgangers.

STAD GENT x NO BABES
 

Wat hebben wij gedaan? In samenwerking met Cultuur Gent hebben we op het Sorry Not Sorry Festival in Gent een grote No Babes expositie tentoongesteld op waterproof zeilen en panelen. Daarnaast hebben we live catwalks met onze No Babes Agency modellen en jonge Gentse designers georganiseerd en hebben we ook live No Babes talks gehost met mensen die rauw en puur hun verhaal deelden met het gehele publiek.

BROEI x NO BABES
 

Wat hebben we gedaan? Wij hebben gedurende één maand in Broei de openingsexpositie van No Babes georganiseerd. Tijdens die maand deden we tal van activiteiten zoals workshops, optredens en lezingen met andere experten uit dezelfde doelgroep. 

DITO VZW x NO BABES
 

Wat hebben we gedaan? In samenwerking met Dito VZW hebben we een fototentoonstelling ontwikkeld die zich richt op de seksualiteitsbeleving van mensen met een fysieke of mentale beperking. Deze reizende expositie doorkruist Vlaanderen sinds september 2023.Meer info: klik hier