top of page

Dito stelt voor: Liefdevolle lijven

Seksualiteitsbeleving is een recht van iedereen, of je nu een beperking of ziekte hebt of niet. Dito wil met dit project vooroordelen over seksualiteit en intimiteit wegwerken. Samen met fotografe Morgane Gielen, de oprichtster van No Babes en bekend van Iedereen Beroemd, brengen we je een herkenbaar verhaal vol optimisme, schoonheid en inclusie.

Reis op deze pagina mee doorheen de 10 verruimende verhalen van 10 krachtige koppels. Je krijgt het voorrecht even deel te zijn van het intieme leven van deze 20 liefdevolle mensen. Ontdek hun beklijvende anekdotes en grappige, authentieke momenten. Luister en ondervind de elk afzonderlijke unieke, betoverende en meeslepende verhalen. Stel je open, neem je smartphone, koptelefoon of oortjes, warm je hart en luister.

Wie is Dito?

Dito is een vereniging van en voor personen met een handicap of chronische ziekte en hun netwerk. Wij informeren, sensibiliseren en zetten onze stempel op een participatief en inclusief beleid.

 

Dit doen we met meer dan 10 000 leden in heel Vlaanderen en Brussel. Wil je meer weten over Dito? Check dan zeker onze website!

Waarschuwing voor families met minderjarige kinderen

 

Deze fototentoonstelling met bijhorende video's, die via de erfgoedapp of aan de hand van de QR code te bekijken zijn, bevat content met volwassen thema's zoals seks en erotiek. Dit kan ongeschikt of schokkend ervaren worden door gezinnen met minderjarige kinderen. 

Groot-Print-300DPI (6).JPG

FAE &
TESS

Print (1 of 1)-17.JPG
Groot-Print-300DPI (8).JPG

JO & SYLVIA

72DPI (13).jpg
Groot-Print-300DPI (4).JPG

MELIS
& DAVID

v1 (1 of 1)-14.JPG
Groot-Print-300DPI (9).JPG

JEFFREY
& ANIA

v1 (1 of 1)-6.JPG
Groot-Print-300DPI (2).JPG

CHARLOTTE & TIBO

Charlotte (1 of 1)-20.JPG
Groot-Print-300DPI (1).JPG

TINA & BENNY

Tina (1 of 1)-3.JPG
Groot-Print-300DPI (5).JPG

PASCAL & AUKJE

Pascal (1 of 1)-3.JPG
Groot-Print-300DPI (7).JPG

YANA & GIEL

Print (1 of 1).JPG
Groot-Print-300DPI (3).JPG

HANNELORE & EVERT

Hannelore (1 of 1)-4.JPG
Pint (1 of 1)-3.JPG

NEOZA & MAMADOU

Pint (1 of 1)-2.JPG
Neoza & Mamadou
Charlotte & Tibo
Jeffrey en Ania
Pascal & Aukje
Jo & Sylvia
Tina & Benny
Fae & Tess
Jana & Giel

Wil je meer weten over de toekomstplannen van dit project? Bezoek dan zeker onze website en lees wat Dito voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd waar en wanneer je de reizende tentoonstelling 'Liefdevolle lijven' kan bezoeken? Surf naar onze Facebook pagina of check onze website

Een project van Dito vzw

Mede mogelijk gemaakt door:

No Babes vzw

Motion Stories

Geertje De Ceuleneer

basislogo_Vlaanderen.png
bottom of page